Două curse Wizz Air, Cluj-Napoca - Londra şi retur, anulate din cauza norului de cenuşă

Două curse aeriene ale companiei low-cost Wizz Air, una care urma să decoleze de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca spre Londra şi cea retur, au fost anulate, luni, din cauza norului de cenuşă vulcanică din Islanda, care a afectat traficul aerian din Marea Britanie.

133 afișări
Imaginea articolului Două curse Wizz Air, Cluj-Napoca - Londra şi retur, anulate din cauza norului de cenuşă

Două curse Wizz Air, Cluj-Napoca - Londra şi retur, anulate din cauza norului de cenuşă (Imagine: Alex Drifter/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanţii Aeroportului Internaţionat Cluj-Napoca, din cauza situaţiei create de deplasarea norului de cenuşă degajat de erupţia vulcanică din Islanda, pe aeroportul clujean au fost anulate, luni, două curse Wizz Air.

Astfel, au fost anulate zborurile WZZ 771/ 772 Cluj-Napoca - Londra - Cluj-Napoca, se arată în documentul citat.

Cursa Cluj-Napoca - Londra urma să decoleze la ora 6.00, iar cursa Londra - Cluj-Napoca trebuia să aterizeze la ora 12.45.

Reprezentanţii aeroportului clujean roagă pasagerii să contacteze companiile aeriene pentru informaţii privind zborurile.

Irlanda, Marea Britanie şi Olanda au fost afectate din nou, duminică, de norul de cenuşă vulcanică din Islanda, care a provocat închiderea a circa 20 de aeroporturi, ameninţând să paralizeze Londra, relatează AFP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici