Două cutremure au avut loc vineri, în România, în mai puţin de o oră

Două cutremure cu magnitudinea 2,8 şi 2,4 s-au produs vineri în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, respectiv în Crişana, judeţul Arad.

1700 afișări
Imaginea articolului Două cutremure au avut loc vineri, în România, în mai puţin de o oră

Două cutremure în România vineri, în Buzău şi Arad

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul cutremur s-a produs la ora 13.32, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Seismul a avut magnitudinea 2,8 şi a avut loc la adâncimea de 128 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: 76 km E de Braşov, 78 km NE de Ploieşti, 114 km V de Brăila, 115 km V de Galaţi, 117 km S de Bacău, 128 km N de Bucureşti, 154 km NE de Piteşti, 191 km E de Sibiu, 193 km N de Ruse şi 197 km SV de Iaşi.

Un alt seism a fost la ora 13.58 în Crişana, Arad. Cutremurul a avut magnitudinea 2,4 şi s-a produs la adâncimea de 5 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: 29 km NE de Arad, 68 km NE de Timişoara, 86 km S de Oradea, 117 km E de Szeged, 138 km S de Debrecen, 157 km V de Cluj-Napoca, 183 km NE de Novi Sad, 188 km NE de Zemun, 189 km NE de Belgrad şi 199 km V de Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici