Două cutremure, cu magnitudini de 3,5 şi 2,7, au avut loc în judeţul Buzău

Două cutremure, cu magnitudini de 3,5 şi 2,7 pe scara Richter, au avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

337 afișări
Imaginea articolului Două cutremure, cu magnitudini de 3,5 şi 2,7, au avut loc în judeţul Buzău

Două cutremure, cu magnitudini de 3,5 şi 2,7, au avut loc în judeţul Buzău (Imagine: Mediafax Foto)

Primul seism a avut o magnitudine de 3,5 pe scara Richter, s-a produs la ora locală 01:07, la o adâncime de 141 de kilometri.

Cel de-al doilea cutremur s-a produs la ora 03:42, a avut o magnitudine de 2,7, la o adâncime de 142 de kilometri.

Ambele seisme au avut loc în judeţul Buzău, oraşele cele mai apropiate de epicentru fiind Sfântu Gheorghe, Braşov, Ploieşti, Focşani şi Oneşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici