Două femei care îşi ţineau bebeluşii în braţe, accidentate de o maşină, în apropiere de Sibiu

Două femei şi bebeluşii lor, unul de trei şi celălalt de şase luni, au fost răniţi, marţi după-amiază, în apropiere de municipiul Sibiu, după ce o maşină a ieşit de pe şosea şi le-a lovit pe femei, care îşi ţineau copiii în braţe, starea micuţilor nefiind gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

183 afișări
Imaginea articolului Două femei care îşi ţineau bebeluşii în braţe, accidentate de o maşină, în apropiere de Sibiu

Două femei care îşi ţineau bebeluşii în braţe, accidentate de o maşină, în apropiere de Sibiu (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Anca Bloancă, accidentul s-a produs pe drumul judeţean care leagă municipiul Sibiu de oraşul Cisnădie, iar doi bebeluşi au fost răniţi, ei fiind ţinuţi în braţe de mamele lor în momentul accidentului.

"Din cercetările făcute, se pare că un autoturism care nu a păstrat distanţa regulamentară, în încercarea de a evita un alt autoturism care circula regulamentar, a părăsit carosabilul intrând pe acostament, unde a lovit două femei şi doi bebeluşi, unul de trei luni şi altul de şase luni", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anca Bloancă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Potrivit sursei citate, primul ajutor a fost acordat de un echipaj al Crucii Roşii Sibiu, care se întorcea de la concursul "Sanitarii Pricepuţi" din Cisnădie, apoi cei doi micuţi au fost duşi cu un echipaj SMURD la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, unde au rămas sub supraveghere, starea lor nefiind gravă.

Anca Bloanca a declarat că cele două femei au primit şi ele îngrijiri medicale în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu, dar nu a fost necesară internarea lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici