Două fete de 13 ani, date dispărute după ce au plecat dintr-o casă de tip familial din Râşnov

Poliţiştii braşoveni sunt în alertă, vineri seara, după ce două fete în vârstă de 13 ani au plecat de la Casa de Tip Familial Brebenel, din Râşnov, şi nu s-au mai întors.

447 afișări
Imaginea articolului Două fete de 13 ani, date dispărute după ce au plecat dintr-o casă de tip familial din Râşnov

Gabriela-Mihaela Repede, în vârstă de 13 ani, şi Ramona-Elena Văsii, tot în vârstă de 13 ani, au plecat de bunăvoie vineri, în jurul orei 13.30, din Casa de Tip Familial Brebenel, din localitatea Râşnov, fără a se cunoaşte destinaţia şi nu au mai revenit până în prezent. Aceasta fată a ajuns la centrul din Râşnov după ce a fost răpită şi agresată sexual de un prieten de familie. În acest moment există informaţii că ea s-ar deplasa spre casă, spre Vama Buzăului, pentru că şi-ar fi dorit să petreacă sărbătorile alături de familie.

Se pare că ea, alături de Ramona Elena Văsii, şi-ar fi planificat plecarea, însă cele două fete s-ar fi despăţit în zona Gării Braşov.

Gabriela-Mihaela Repede are 1,60 metri înălţime, 45-50 kg greutate, păr lung, tuns retro, culoare şaten, ochi căprui, ten deschis, constiţie atletică. La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare bej şi încălţăminte de culoare albă.

Ramona-Elena Văsii are 1,60 metri înălţime, 45-50 kg greutate, păr şaten închis, ochi verzi, ten deschis, constituţie atletică. La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare gri şi ghete de culoare neagră, având asupra sa un ghiozdan de culoare negru cu alb.

Nu este prima dată când această fată părăseşte centrul.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la cele două fete sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici