Două gemene din Georgia vândute la naştere s-au reîntâlnit după 19 ani datorită aplicaţiei TikTok

Gruzinele Amy şi Ano sunt două gemene identice, dar, la scurt timp după naştere, au fost luate de la mama lor, căreia i s-a spus că sunt moarte, şi vândute unor familii diferite.

1223 afișări
Imaginea articolului Două gemene din Georgia vândute la naştere s-au reîntâlnit după 19 ani datorită aplicaţiei TikTok

Două gemene din Georgia vândute la naştere s-au reîntâlnit după 19 ani datorită aplicaţiei TikTok

Ani mai târziu, datorită unui show de talente TV şi a unui videoclip pe TikTok şi alte reţele de socializare, cele două s-au regăsit întâmplător.

Când Amy Khvitia avea acum 12 ani, într-o zi când se afla acasă, nu departe de Marea Neagră, urmărind Georgia's Got Talent la televizor, a văzut o fetiţă care dansa şi semăna exact ca ea.

Apoi, în 2021, când Amy a publicat pe TikTok un videoclip în care îşi făcea o sprânceană în Tbilisi, un băiat a raportat acel videoclip unei alte tânăre de 19 ani, Ano Sartania.

Astfel, Ano a devenit curioasă şi a început să o caute pe fata cu piercing-ul. A durat ceva timp şi grupuri pe Facebook şi WhatsApp, dar în cele din urmă a găsit-o.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici