Două localuri din centrul Capitalei, închise după ce clienţii au fost prinşi fumând în spaţii închise

Două localuri din centrul Capitalei au fost închise de poliţişti după ce clienţii acestora au fost prinşi, în mod repetat, fumând în spaţii închise, anunţă Poliţia Capitalei.

5784 afișări
Imaginea articolului Două localuri din centrul Capitalei, închise după ce clienţii au fost prinşi fumând în spaţii închise

Două localuri din centrul Capitalei, închise după ce clienţii au fost prinşi fumând în spaţii închise

Sâmbătă seară, aproximativ 100 de poliţişti din Poliţia Capitalei au controlat cafenelele şi barurile din perimetrul bulevardelor Unirii, Decebal şi Burebista, din centrul Bucureştiului. 

În cazul a două unităţi a fost dispusă închiderea având în vedere caracterul de repetabilitate al faptei.

În urma verificărilor, agenţii au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 72.200 lei.

Sancţiunile au fost aplicate atât pentru nerespectarea legislaţiei specifice în domeniul tutunului, cât şi pentru deficienţe constatate în modul de asigurare a pazei bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici