Două locomotive s-au ciocnit în Giurgiu. Unul dintre mecanici era băut

Unul dintre mecanicii de locomotivă implicaţi în accidentul feroviar produs în noaptea de marţi spre miercuri în judeţul Giurgiu era băut.

603 afișări
Imaginea articolului Două locomotive s-au ciocnit în Giurgiu. Unul dintre mecanici era băut

Două locomotive s-au ciocnit în Giurgiu. Unul dintre mecanici era băut

Potrivit IPJ Giurgiu, poliţiştii au fost sesizaţi în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 3.23, de o femeie, impiegat de mişcare în staţia C.F. Toporu, prin apel la 112, cu privire la o coliziune între două locomotive.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Judeţean de Transporturi Giurgiu, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că o locomotivă izolată, având direcţia de deplasare Giurgiu-Videle, ar fi intrat în coliziune frontală cu o altă locomotivă izolată, care se deplasa pe ruta Videle-Giurgiu, la km feroviar 31+100.

În urma accidentului, a rezultat rănirea celor doi mecanici de locomotivă, aceştia fiind transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei doi bărbaţi au fost testaţi cu aparatul drager, rezultatele fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru unul dintre aceştia, iar pentru celălalt, rezultatul a fost negativ”, a transmis Poliţia Giurgiu.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici