Două persoane au fost rănite, între care un copil, după ce un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp electric

Două persoane, între care un copil de 9 ani, au fost rănite, marţi seara, după ce un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp electric, în localitatea Scurteşti din judeţul Buzău.

118 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost rănite, între care un copil, după ce un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp electric

Două persoane au fost rănite, între care un copil, după ce un şofer a intrat cu maşina într-un stâlp electric

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, accidentul s-a produs în localitatea Scurteşti.

Din primele informaţii a reieşit că un bărbat în vârstă de 42 ani care mergea dinspre Scurteşti către Stănceşti, a intrat cu maşina într-un stâlp electric, din cauza neadaptării vitezei.

În urma impactului maşina s-a răsturnat.

Şoferul şi un copil în vârstă de 9 ani care se afla în maşină au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Conform sursei citate, cele două persoane rănite ar fi din judeţul Sălaj, însă locuiau cu chirie în comuna Vadu Paşii din judeţul Buzău.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici