Două persoane au fost rănite şi patru maşini au fost avariate într-un accident rutier lângă Otopeni

Două persoane au fost rănite şi patru maşini au fost avariate într-un accident rutier lângă Otopeni, potrivit Pro Tv, care precizează că şeful Consiliului pentru Combaterea Discriminării, Csaba Ferenc Asztalos, a fost martor, dar şi parte în accidentul produs de un tânăr care a intrat pe contrasens.

331 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost rănite şi patru maşini au fost avariate într-un accident rutier lângă Otopeni

Csaba Ferenc Asztalos (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Potrivit www.stirileprotv.ro, doi soţi au fost la un pas de moarte pe DN1, în clipa în care maşina lor a fost spulberată de un bolid. La volan se afla un tănăr, care ar fi accelerat peste măsură, spun poliţiştii, deşi ploua torenţial.

Accidentul a fost văzut de aproape de Csaba Ferenc Asztalos, preşedintele Consiliului pentru Combaterea Discriminării, care a fost şi el implicat. Din fericire, a scăpat doar cu maşina avariată. Dar celelalte victime n-au fost la fel de norocoase.

Asztalos a condus una dintre masinilie implicate în accident. El spune ca se îndrepta spre Otopeni, când un BMW a apărut pe banda lui după ce a sărit peste bordura care separă sensurile de mers. Pentru că era mai în spate, a reuşit să frâneze şi sa evite o tamponare violentă. Din păcate, şoferul aflat în faţa lui n-a mai putut să oprească.

După ce a intrat pe contrasens, BMW-ul a lovit Renault-ul în care se aflau două persoane. Acestea au rămas încarcerate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a le scoate.

Tânărul care a produs accidentul spune însă că nu circula cu viteză, arată sursa citată.

Cei doi soţi care au fost răniţi în accident au fost transportaţi la spital.

Din cauza accidentului, poliţiştii au deviat traficul la ieşirea din Bucureşti. Şoferii au circulat bară la bară mai bine de trei ore, coloana de maşini întinzându-se pe mai mulţi kilometri.

Şoferul care a provocat accidentul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici