Două persoane rănite, după ce două TIR-uri încărcate cu păcură, respectiv cherestea,s-au ciocnit în Timiş

Două persoane au fost rănite şi transportate la spital, miercuri, după ce două TIR-uri încărcate cu păcură, respectiv cherestea, s-au ciocnit în localitatea Dumbrava, judeţul Timiş, pe DN 68A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

290 afișări
Imaginea articolului Două persoane rănite, după ce două TIR-uri încărcate cu păcură, respectiv cherestea,s-au ciocnit în Timiş

Două persoane rănite, după ce 2 TIR-uri încărcate cu păcură, respectiv cherestea,s-au ciocnit în Timiş

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, în total, în accident au fost implicate trei persoane, două dintre ele având nevoie de îngrijiri medicale, una fiind încarcerată.

Două persoane au fost transportate la spital cu două ambulanţe, fiind conştiente.

“ISU Timiş a fost anunţat despre producerea unui accident rutier în localitatea Dumbrava, pe DN 68 A, între două autotrenuri, unul fiind încărcat cu combustibil lichid uşor (păcură), iar celălalt cu cherestea. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei, asigurarea măsurilor de prevenire a unui posibil incendiu şi balizarea zonei împreună cu un echipaj al Poliţiei. Nu a existat risc de explozie”, a arătat ISU “Banat”.

La locul producerii accidentului au intervenit trei autospeciale, dintre care două de lucru cu apă şi spumă, una fiind prevăzută şi cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi 21 de pompieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici