Două persoane, rănite în urma exploziei unui imobil din Capitală

Două persoane au fot rănite, joi seară, după ce o casă din sectorul 3 al Capitalei a explodat din cauza acumulărilor de gaze, victimele fiind internate în spital cu arsuri şi tăieturi provocate de cioburile geamurilor sparte.

3 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că explozia a avut loc în jurul orei 22.00, într-un imobil de pe strada Pironaşu Ion, din sectorul 3 al Capitalei.

În urma deflagraţiei, Cristina Stavre (20 de ani) a suferit arsuri de gradul doi, pe faţă, braţe şi spate şi a fost internată la Spitalul Clinic Griviţa, iar Aurelia Stavre (22 de ani) a fost internată la Spitalul de Urgenţă Sfântul Pantelimon, cu tăieturi provocate de cioburile aruncate de suflul exploziei.

Imediat după eveniment, la casa care a explodat au sosit poliţiştii de la Secţia 23, care au izolat zona accidentului, dar şi pompierii.

Poliţiştii bucureşteni şi angajaţii Distrigaz au început o anchetă pentru a stabili cauzele pentru care în casă s-au acumulat gazele care au cauzat explozia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici