Două persoane, rănite în urma unei explozii produse într-un imobil din Cluj. Deflagraţia a avut loc într-un cabinet medical

Două persoane au fost rănite, marţi, în urma unei explozii produse într-un imobil din Cluj-Napoca, deflagraţia având loc la o sobă de teracotă din locuinţă.

166 afișări
Imaginea articolului Două persoane, rănite în urma unei explozii produse într-un imobil din Cluj. Deflagraţia a avut loc într-un cabinet medical

Două persoane, rănite în urma unei explozii produse într-un imobil din Cluj (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj Cluj, Andrei Biriş, a declarat corespondentului MEDIAFAX că explozia a avut loc marţi, în jurul orei 14.00, într-un imobil de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Potrivit lui Biriş, în locuinţă a explodat o sobă de teracotă cu regulator de gaz, iar în urma deflagraţiei două din cele trei persoane aflate în casă au fost rănite şi duse la spital.

"Este vorba despre o explozie de mică intensitate a unei sobe cu regulator de gaz", a afirmat Biriş.

Potrivit acestuia, apartamentul nu a fost afectat în urma exploziei şi nici alte clădiri din zonă.

Explozia s-a produs într-un cabinet medical, cele două persoane rănite fiind asistente

Explozia produsă, marţi, într-un imobil din Cluj-Napoca a avut loc în cabinetul unui medic de familie, iar cele două persoane rănite sunt asistente, care au răni la mâini, una dintre femei suferind o amputaţie la falanga unui deget, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Explozia a avut loc într-un cabinet al unui medic de familie, iar medicul coordonator al SMURD Cluj, Adela Golea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că două asistente au suferit răni la mâini în urma exploziei, fiind transportate la spital.

Directorul medical al Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, Monica Costin, a spus că una dintre femei a fost externată deja, cea de-a doua suferind o amputaţie la falanga unui deget de la mâna dreaptă.

"Una dintre femeile rănite în explozie a suferit un hematom parietal stâng şi o arsură la mâna dreaptă şi nu a necesitat internare, iar a doua femeie a suferit o amputaţie la falanga unui deget de la mâna dreaptă, necesitând o corecţie chirurgicală, după care va fi externată", a spus Monica Costin.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat corespondentului MEDIAFAX că o echipă a furnizorului de gaze a oprit alimentarea cu gaz în imobilul unde a avut loc explozia.

Pompierii şi reprezentanţii E. On Gaz au început o anchetă pentru a stabili cauzele exploziei, iar reprezentanţii ITM Cluj au început la rândul lor o anchetă, fiind vorba despre un accident de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici