Două raţe sălbatice au fost salvate de pompierii din Sibiu, din apa îngheţată a râului Cibin

Pompierii din cadrul ISU Sibiu au salvat, luni, două raţe sălbatice care se aflau în apa îngheţată a râului Cibin, păsările urmând să ajungă la Grădina Zoologică din Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

430 afișări
Imaginea articolului Două raţe sălbatice au fost salvate de pompierii din Sibiu, din apa îngheţată a râului Cibin

SIBIU: Raţe sălbatice, salvate de pompieri din apa îngheţată a râului Cibin

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, pompierii, împreună cu jandarmii, au reuşit, luni, să salveze două raţe sălbatice blocate în gheaţă, pe râul Cibin, din Sibiu.

„Pompierii au salvat două raţe sălbatice din apa îngheţată a râului Cibin. Acţionând în sprijinul jandarmilor sibieni, pompierii din cadrul ISU Sibiu au reuşit să salveze raţele, blocate în gheaţă, în zona străzii Malului din municipiul Sibiu. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au scos la mal raţele sălbatice, care se aflau în apa îngheţată a râului, la o distanţă de doi metri, respectiv 5 metri faţă de mal”, a declarat presei Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Nistor a precizat că cele două raţe sălbatice salvate vor ajunge la Grădina Zoologică din Sibiu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici