Droguri prin curier rapid. Tineri arestaţi după ce au fost prinşi când ridicau un colet cu aproape 300 grame haşiş

Patru tineri din Târgovişte au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri după ce au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce ridicau de la o societate de curierat rapid un colet, expediat din Spania, în care erau ascunse, într-un aparat electronic, aproximativ 300 de grame de haşiş.

533 afișări
Imaginea articolului Droguri prin curier rapid. Tineri arestaţi după ce au fost prinşi când ridicau un colet cu aproape 300 grame haşiş

Droguri prin curier rapid. Tineri arestaţi după ce au fost prinşi când ridicau un colet cu aproape 300 grame haşiş (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, primele date ale anchetei arată că drogurile au fost trimise din Spania, ascunse într-o cutie cu obiecte electronice pe care suspecţii au preluat-o din autogara din Târgovişte.

"Lucrătorii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului DIICOT - Biroul Teritorial Dâmboviţa, au organizat un flagrant, în urma căruia au fost prinşi patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, toţi din municipiul Târgovişte, după ce au ridicat de la o societate de curierat rapid un colet, expediat din Spania pe numele unuia dintre aceştia, în care a fost găsită cantitatea de 292 de grame de haşiş, ascuns în aparatură electronică", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmbovia, agent Raluca Florescu.

Cele patru persoane sunt cunoscute pentru preocupări infracţionale pe linia traficului şi consumului de droguri, precum şi pentru infracţiuni cu violenţă.

"Doi dintre cei patru au mai fost trimişi în judecată de două ori, în stare de arest preventiv, pentru trafic de droguri de risc, fiind condamnaţi de instanţă la executarea de pedepse cu suspendare.Tot aceste două persoane, alături de o a treia, au fost cercetate şi trimise în judecată în stare de arest preventiv în cursul anului 2011, pentru distrugere prin incendiere asupra unui local din municipiul Târgovişte, însă instanţa a decis şi în acest caz judecarea lor în libertate", a mai spus Raluca Florescu.

Iniţial, cei patru au fost reţinuţi de procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Dâmboviţa, acestia fiind prezentaţi, luni, magistraţilorTribunalului Dâmboviţa, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 29 de zile, pentru trafic de droguri de risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici