DSP Mureş: Toate spitalele din judeţ au fost controlate. Au stocuri de medicamente la zi şi gărzi asigurate

Toate cele nouă spitale din Mureş au fost verificate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP), la dispoziţia Ministerului Sănătăţii, reprezentanţii DSP spunând că au constatat că toate unităţile "sunt în regulă" în ceea ce priveşte asigurarea cu medicamente şi gărzi în perioada sărbătorilor.

164 afișări
Imaginea articolului DSP Mureş: Toate spitalele din judeţ au fost controlate. Au stocuri de medicamente la zi şi gărzi asigurate

DSP Mureş: Toate spitalele din judeţ au fost controlate. Au stocuri de medicamente la zi şi gărzi asigurate (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Şeful DSP Mureş, Adrian Mureşan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că reprezentanţii instituţiei au controlat, în cursul săptămânii trecute, toate cele nouă spitale din judeţ - Spitalul Clinic Judeţean şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, cele din Sovata, Miercurea Niraj, Luduş, Iernut, Reghin, Sighişoara şi Târnăveni.

"Toate cele nouă spitale din judeţ, inclusiv cele mici, sunt în regulă pe temele cerute - asigurarea cu medicamente şi gărzi în perioada 24 decembrie 2013 - 6 ianuarie 2014. Au stocuri de medicamente la zi. Cum se repartizează, depinde de managerii acestor spitale", a declarat Mureşan.

Potrivit acestuia, în urma controalelor, este în curs de elaborare un raport, care urmează să fie transmis Ministerului Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, anunţa, în urmă cu o săptămână, că toate spitalele din ţară vor fi verificate până în 15 decembrie, de Direcţiile de Sănătate Publică, iar pe baza rezultatelor vor fi făcute planuri de măsuri, care vor fi prezentate în 19 decembrie, în videoconferinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici