Dublă crimă în Satu Mare | Două femei au fost ucise. Cine ar fi făptaşii

Două femei au fost omorâte, marţi, în localitatea Bârsăul de Sus, judeţul Satu Mare. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal, iar cercetările sunt conduse de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

4707 afișări
Imaginea articolului Dublă crimă în Satu Mare | Două femei au fost ucise. Cine ar fi făptaşii

Dublă crimă în Satu Mare | Două femei au fost omorâte. Cine ar fi făptaşii

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Florentina Nagy, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul 112.

„Marţi, am fost sesizaţi prin numărul 112 despre două persoane decedate în Bârsăul de Sus, este vorba despre două femei găsite într-o locuinţă. Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a stabilit, din primele cercetări, că există suspiciuni de omor, astfel că s-a deschis un dosar penal. Ancheta este condusă de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare”, a spus Nagy.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul Marius Iancu, a declarat la rândul său că la faţa locului se află un procuror care cercetează modul în care s-a produs tragedia.

„Trupurile celor două femei prezintă leziuni, existând suspiciunea de omor în ambele cazuri”, a subliniat Iancu.

Criminaliştii prelevează probe care să ajute de identificarea autorului sau a autorilor, iar corpurile neînsufleţite vor fi duse la morga Spitalului Judeţean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor deceselor.

Primarul comunei Bârsău, Traian Ciurdaş, susţine că cele două femei, cu vârste de 53 şi 65 de ani, erau vecine şi că, în momentul în care au fost ucise, ele se aflau în aceeaşi casă. Potrivit acestuia, făptaşii ar fi fost prinşi, fiind vorba de doi bărbaţi din Debreţin, Ungaria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
omorâte,
femei,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici