ELCEN: Electrocentrale Bucureşti produce şi livrează apă caldă în parametrii comandaţi de RADET

Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) anunţă, joi, că produce şi livrează apă caldă în parametrii comandaţi de RADET Bucureşti.

418 afișări
Imaginea articolului ELCEN: Electrocentrale Bucureşti produce şi livrează apă caldă în parametrii comandaţi de RADET

ELCEN: Electrocentrale Bucureşti produce şi livrează apă caldă în parametrii comandaţi de RADET

"În intervalul orar 06:00 – 18:00, Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) furnizează apă caldă în parametrii comandaţi de RADET Bucureşti. Astfel, potrivit datelor furnizate de dispeceratul ELCEN din această dimineaţă, vă informăm următoarele: Temperatura solicitată de RADET pentru CTE Progresu este de 85 grade C; temperatura furnizată de ELCEN este de aproximativ 84 grade C; • Pentru CTE Bucureşti Vest, RADET a solicitat la ora 08:00 o temperatură de 85 grade C, iar ELCEN a furnizat în jurul valorii de 85 grade C", transmite compania printr-un comunicat de presă.

În acest moment, capacităţile de producţie ale ELCEN depăşesc solicitarea consumatorilor, dar furnizează potrivit comenzii primite zilnic de la RADET Bucureşti, mai anunţă Electrocentrale Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici