Elev de la un liceu din Teleorman, înjunghiat cu un cuţit de către un coleg de clasă

Un elev de 18 ani de la Liceul Teoretic din localitatea Olteni (Teleorman) a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovit cu un cuţit de către un coleg de clasă, în timpul unei pauze, anchetatorii afirmând că atacatorul, în vârstă de 17 ani, este cunoscut cu afecţiuni psihice.

419 afișări
Imaginea articolului Elev de la un liceu din Teleorman, înjunghiat cu un cuţit de către un coleg de clasă

Elev de la un liceu din Teleorman, înjunghiat cu un cuţit de către un coleg de clasă (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Teleorman, conflictul a avut loc miercuri, la Liceul Teoretic din Olteni, în prezenţa mai multor elevi care au intervenit pentru a aplana scandalul izbucnit între doi tineri de 17 şi 18 ani.

Anchetatorii spun că elevul de 17 ani şi-a atacat colegul cu un cuţit, după care a fugit.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că între un tânăr de 17 ani, din comuna Frăsinet şi un altul de 18 ani, din comuna Olteni, a avut loc o altercaţie, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. La un moment dat, tânărul de 17 ani, care avea asupra lui un obiect ascuţit, l-a înţepat pe celălalt în spate, în dreptul toracelui, după care a fugit de la locul faptei. A fost prins la câţiva kilometri distanţă, în satul Clăniţa, fiind dus la Parchet pentru cercetări şi luarea măsurilor legale”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

Pe numele tânărului, care este cunoscut cu probleme psihice şi care a rămas repetent, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tentativă de omor calificat.

Elevul agresat a fost internat la Spitalul Judeţean din Alexandria, fiind diagnosticat cu "plagă hemitorace stâng posterior".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici