Eleva arestată în dosarul "mită la bac" a fost eliberată

Eleva Ileana Botici, arestată în dosarul "Mită la Bac", a fost eliberată, joi, de magistraţii Curţii de Apel Cluj, care au judecat recursul înaintat de femeie la sentinţa Tribunalului Maramureş, ce îi prelungise mandatul de arestare cu 30 de zile.

28 afișări
Imaginea articolului Eleva arestată în dosarul "mită la bac" a fost eliberată

Eleva arestată în dosarul "mită la bac" a fost eliberată (Imagine: Mediafax Foto)

Curtea de Apel Cluj a judecat, joi, recursul înaintat de Botici împotriva unei sentinţe a Tribunalului Maramureş, care a prelungit, marţi, arestarea ei cu încă 30 de zile.

Judecătorii Curţii de Apel Cluj au dispus, joi, înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi ţara.

Avocatul lui Botici a spus despret clienta sa că nu este singura vinovată în acest caz şi că are probleme medicale care nu pot fi tratate în penitenciar, iar lăsarea ei în libertate nu ar prejudicia ancheta.

Tot joi, Curtea de Apel Cluj a respins recursul directoarei Meda Leordean la măsura prelungirii arestării preventive, decisă, marţi, de Tribunalul Maramureş, femeia rămânând astfel în arest.

Curtea de Apel Cluj a decis, în 15 iulie, ca Ileana Botici să fie arestată pentru 29 de zile, pentru cumpărare de influenţă şi complicitate la trafic de influenţă, iar directorul liceului din Sighet, Meda Leordean, arestat cu o săptămână înainte în dosarul fraudării examenului de bacalaureat, să rămână în arest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici