Elevă de 13 ani, intoxicată cu o substanţă necunoscută

O fată de 13 ani a ajuns la spital, vineri, după a fost obligată de o persoană să fumeze o ţigară, în timp ce se afla în curtea Liceului "Tonitza" din Capitală, fiind intoxicată cu o substanţă necunoscută.

25 afișări
Imaginea articolului Elevă de 13 ani, intoxicată cu o substanţă necunoscută

Elevă de 13 ani, intoxicată cu o substanţă necunoscută (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, vineri, că incidentul a avut loc în jurul orei 12.15.

În timp ce se afla în curtea Liceului de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din Capitală, fata a fost obligată de un necunoscut să tragă un fum dintr-o ţigară. După ce a intrat în clasă, eleva a leşinat şi a fost transportată la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Medicii au constatat că fata a fost intoxicată cu o substanţă necunoscută.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, în momentul producerii incidentului eleva absenta de la ora de engleză, împreună cu doi colegi.

Paza liceului era asigurată chiar de mama fetei, aflată în timpul incidentului în unitatea de învăţământ.

Comisarul Christian Ciocan a precizat că a fost sesizată Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Poliţia Română, deoarece Poliţia Capitalei nu mai dispune de structură de crimă organizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici