ELEVĂ de liceu, dispărută de la un internat din Bacău. Tânăra de 16 ani este căutată de poliţişti

O elevă în vârstă de 16 ani de la Colegiul Economic din Bacău a fost dată în urmărire generală, vineri, de către poliţişti, după ce a plecat, în urmă cu două zile, din internatul unde era cazată şi nu s-a mai întors, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1082 afișări
Imaginea articolului ELEVĂ de liceu, dispărută de la un internat din Bacău. Tânăra de 16 ani este căutată de poliţişti

ELEVĂ de liceu, dispărută de la un internat din Bacău. Tânăra de 16 ani este căutată de poliţişti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, adolescenta ar fi plecat, în mod voluntar, fără aprobarea pedagogului, în cursul zilei de miercuri, din internatul Colegiului Economic Bacău, unde este cazată de la începutul anului şcolar.

Fata nu s-a mai întors, iar colegii ei au anunţat dispariţia, mai ales că ar fi găsit un bilet în care fata îşi cererea iertare de la iubitul său.

"Minora de 16 ani, cu domiciliul în comuna Bereşti-Tazlău, este căutată de poliţişti, în urma sesizării făcute de reprezentanţii unităţii de învăţământ unde este cazată. Aşa cum prevăd procedurile, eleva a fost dată şi în urmărire, cu prezentarea semnalmentelor", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Anul trecut, o altă elevă a dispărut din căminul Colegiului Economic Bacău, adolescenta respectivă fiind găsită înecată în canalul de fugă al râului Bistriţa din municipiul Bacău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici