Elevă eminentă din Târgu Jiu dată dispărută de joi, găsită moartă în râul Jiu - VIDEO

O fată de 19 ani din Târgu Jiu, despre care profesorii spun că era o elevă eminentă şi fusese admisă la o universitate din Anglia, a fost găsită moartă, duminică, în râul Jiu, după ce fusese dată dispărută de familie de joi, când le-a trimis mesaje unor colegi în care îşi anunţa intenţia de suicid.

5767 afișări
Imaginea articolului Elevă eminentă din Târgu Jiu dată dispărută de joi, găsită moartă în râul Jiu - VIDEO

Elevă eminentă din Târgu Jiu dată dispărută de joi, găsită moartă în râul Jiu - VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Gorj, trupul unei tinere a fost observat în râul Jiu de către un localnic care se plimba în Parcul Central din Târgu Jiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am fost sesizaţi telefonic de un bărbat care se plimba în apropierea insuliţei de pe râul Jiu că pluteşte un corp pe apă", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, Daniel Tică.

Potrivit sursei citate, după ce trupul neînsufleţit a fost scos din apă s-a constatat că este vorba despre o tânără de 19 ani, Raluca Drăguşin, care fusese dată dispărută de joi.

Video Stirile ProTV.ro

Fata, elevă eminentă la Colegiul Pedagogic din Târgu Jiu, îşi anunţase intenţia de suicid încă de la momentul dispariţiei, prin mesaje telefonice trimise unor colegi.

"Din păcate, se pare că şi-a şi pus planul în aplicare, până la acest moment neexistând alte indicii în afara suicidului", a spus Daniel Tică.

Ipoteza prezentată de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj este susţinută şi de faptul că fata avea cu ea un rucsac plin cu bolovani.

Eleva era, potrivit profesorilor acesteia, una eminentă, fiind chiar admisă la o universitate din Anglia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici