Elevi şi profesori dintr-un liceu din Timişoara, internaţi în spital / ISJ Timiş, despre Colegiul C.D. Loga: Toate autorităţile, implicate în gestionarea situaţiei

Toate autorităţile sunt implicate în gestionarea situaţiei de la Colegiul Naţional „C.D. Loga” Timişoara, a anunţat miercuri dimineaţa ISJ Timiş, după ce mai mulţi elevi şi profesori au acuzat stări de rău şi au fost internaţi în spital.

794 afișări
Imaginea articolului Elevi şi profesori dintr-un liceu din Timişoara, internaţi în spital / ISJ Timiş, despre Colegiul C.D. Loga: Toate autorităţile, implicate în gestionarea situaţiei

Elevi şi profesori dintr-un liceu din Timişoara, internaţi în spital / ISJ Timiş, despre Colegiul C.D. Loga: Toate autorităţile, implicate în gestionarea situaţiei

„În cursul serii de ieri, 02.04.2024, ISU Timiş a fost informat de către dispeceratul SAJ Timiş cu privire la faptul că există o simptomatologie comună la unui număr de 15 elevi, care au fost internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara, iar 3, la Clinicile Noi şi 3 adulţi la Spitalul Judeţean”, au precizat reprezentanţii ISJ Timiş, pentru MEDIAFAX.

La solicitarea părinţilor, unul dintre elevii internaţi la Spitalul pentru Copii a fost externat.

ISJ Timiş arată că lucrurile sunt în dinamică şi că toate autorităţile sunt implicate în gestionarea situaţiei.

ISU Timiş a dispus deplasarea unui echipaj CRBN, în cursul nopţii, la sediul unităţii de învăţământ, în scopul identificării unei posibile surse a acestor îmbolnăviri.

„Conducerea unităţii de învăţământ nu cunoaşte şi nu poate identifica, în acest moment, sursa acestei simptomatologii, cu atât mai mult cu cât unitatea de învăţământ nu dispune de cantină, nu este racordată la gaze naturale şi nu dispus efectuarea unor lucrări de dezinfecţie, deratizare/dezinsecţie”, mai arată ISJ Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici