Elevii din judeţele afectate de viscol se întorc de marţi la şcoală

Elevii din judeţele Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi şi Tulcea, unde activitatea fizică a fost suspendată luni din cauza viscolului, se întorc de marţi la şcoală, anunţă Ministerul Educaţiei.

128 afișări
Imaginea articolului Elevii din judeţele afectate de viscol se întorc de marţi la şcoală

Ministerul Educaţiei a organizat, luni, o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali din judeţele Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi şi Tulcea, judeţele în care activitatea didactică cu prezenţă fizică este suspendată astăzi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, prin hotărâri ale Comitetelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă, la solicitarea Inspectoratelor Şcolare Judeţene şi cu aprobarea Ministerului Educaţiei.

„Din informaţiile primite în cadrul videoconferinţei, nu se menţine măsura suspendării activităţii didactice la nivelul tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţele menţionate. Prin urmare, începând de marţi, 28 noiembrie, va fi reluată activitatea didactică cu prezenţă fizică”; transmite, luni, Ministerul Educaţiei.

Ministerul Educaţiei a solicitat inspectorilor şcolari generali să monitorizeze situaţia la nivel de judeţ, iar în cazul în care vor exista unităţi de învăţământ în care nu se pot asigura condiţiile adecvate pentru desfăşurarea activităţii didactice cu prezenţă fizică din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, cursurile pot fi suspendate pe perioadă determinată, la solicitarea directorului, în baza hotărârii consiliului de administraţie al unităţii, cu informarea inspectorului şcolar general, respectiv cu aprobarea inspectorului şcolar general şi informarea Ministerului Educaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici