Elevii şi profesorii unei şcoli din Rădăuţi, evacuaţi după ce un uscător dintr-o toaletă a luat foc

Un număr de 350 de elevi ai Şcolii nr.4 Rădăuţi, cele 45 de cadre didactice şi personalul auxililiar au fost evacuaţi, miercuri, din sălile de curs, după ce un uscător de mâini dintr-o toaletă a luat foc, iar administratorul şcolii a fost transportat la spital întrucât s-a intoxicat cu fum.

101 afișări
Imaginea articolului Elevii şi profesorii unei şcoli din Rădăuţi, evacuaţi după ce un uscător dintr-o toaletă a luat foc

Elevii şi profesorii unei şcoli din Rădăuţi, evacuaţi după ce un uscător dintr-o toaletă a luat foc (Imagine: Cristi Cimpoes/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, a declarat că incidentul a fost anunţat telefonic la 112, iar la şcoală s-au deplasat pompieri militari ai Detaşamentului Rădăuţi cu o autospecială şi un echipaj SMURD.

Incendiul a fost generat de un uscător de mâini dintr-o toaletă.

Un număr de 350 de elevi ai şcolii, 45 de cadre didactice şi personalul auxiliar au fost evacuaţi din şcoală în sala de sport, iar flăcările au fost stinse.

Potrivit lui Găleată, administratorul şcolii, în vârstă de 62 de ani, s-a intoxicat cu fum şi a fost transportat la spital de echipajul SMURD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici