Elon Musk recunoaşte că foloseşte ketamina. Interviul liber, aruncat în măruntaiele internetului

Conversaţia dintre fondatorul Tesla şi fostul reporter CNN Lemon ar fi trebuit să fie episodul de debut al unui nou talk-show în parteneriat cu X, dar Musk l-a anulat.

1851 afișări
Imaginea articolului Elon Musk recunoaşte că foloseşte ketamina. Interviul liber, aruncat în măruntaiele internetului

Interviul controversat cu Elon Musk, realizat de fostul prezentator TV Don Lemon, şi lansat online luni dimineaţă. Întâlnirea a acoperit diverse subiecte, inclusiv politică, în special întâlnirea recentă a miliardarului cu fostul preşedinte Donald J. Trump, presupusul consum de droguri al lui Musk şi discursul instigator la ură pe care compania de socializare, cunoscută anterior sub numele de Twitter, pe care Musk o deţine acum, îl încurajează.

Interviul trebuia să fie episodul de debut al unui nou talk-show născut din parteneriatul dintre cu Lemon. Primul episod din „The Don Lemon Show” a fost transmis pe YouTube şi postat pe contul reporterului X.

În interviu, Musk a spus că a luat micul dejun, la începutul acestei luni, în casa unui prieten din Florida, a cărui identitate nu a dezvăluit-o, când a sosit Trump. Întrebat despre ce au discutat, miliardarul a răspuns că fostul preşedinte a vorbit cel mai mult şi nu a cerut bani sau donaţii pentru campania lui.

Musk a mai spus că nu îi va împrumuta bani lui Trump pentru a-şi plăti facturile legale, după condamnarea sa de către tribunalul din New York pentru contabilitate falsă.

Deşi a spus că nu va dona bani niciunui candidat, el a spus că ar putea lua în considerare sprijinirea unuia în etapele finale ale cursei electorale. „Nu ştiu încă, vreau să iau o decizie atentă”, a spus el, subliniind că este înclinat să nu voteze pentru preşedintele Biden.

„Nu am făcut niciodată un secret”, a adăugat el. Dacă susţine vreodată un candidat, Musk a spus că va oferi o explicaţie detaliată a alegerii sale.

În altă parte a interviului, fondatorul Tesla a negat ferm consumul excesiv de droguri. Utilizarea de ketamină, prescrisă periodic de medicul său, „este în interesul investitorilor” Tesla şi a celorlalte companii pe care le conduce.

Musk a explicat, de asemenea, că ceea ce contează pentru Wall Street este „execuţia”. „Deci, din punct de vedere al investitorilor, dacă iau ceva, ar trebui să continui să o fac”. În ultimele luni, Wall Street Journal raportase că managerii Tesla şi SpaceX erau îngrijoraţi de utilizarea de către Musk a drogurilor recreative, dar miliardarul a răspuns că a trecut întotdeauna toate testele antidrog.

Emisiunea lansată luni dimineaţă vine după promovarea puternică a lui Don Lemon, care a făcut public interviul în mai multe emisiuni, săptămâna trecută. Dar, înainte de difuzare, cei doi nu au fost de acord cu privire la modul în care a decurs. „Abordarea lui era cea de CNN, iar nu de social media, iar asta nu funcţionează şi se vede din faptul că CNN este pe moarte”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici