Enciclopedia Uber. Care sunt cele mai uitate obiecte în maşină? Top 20 obiecte de neuitat, dar uitate

Uber a lansat a cincea ediţie din Enciclopedia anuală a lucrurilor uitate şi găsite în maşini, telefonul, camera foto, cheile şi căştile fiind pe primele locuri în clasament. Bucureştiul este oraşul din România în care oamenii tind să uite obiecte cel mai des, fiind pe locul 4 în Europa.

522 afișări
Imaginea articolului Enciclopedia Uber. Care sunt cele mai uitate obiecte în maşină? Top 20 obiecte de neuitat, dar uitate

Cele mai frecvent uitate 10 obiecte în Uber, în România sunt telefonul sau cameră foto, cheile, căştile, genţile de toate felurile (rucsac, geantă de umăr, valiză etc.), ochelarii, portofelul sau poşeta, hainele, laptopul, sticla de apă sau termosul şi, pe locul 10, banii.

Utilizatorii Uber din România uită obiecte cel mai des în zilele de joi şi vineri, în general după-amiaza. Oamenii lasă lucruri în Uber la orele 15, 17 sau 13.

De cele mai multe ori, utilizatorii uită portofele sau poşete în zilele de luni, hainele sunt uitate cel mai des în zilele de marţi, miercurea, oamenii tind să-şi uite căştile sau boxele audio, ochelarii sunt uitaţi cel mai des joia, în zilele de vineri, utilizatorii îşi uită cărţile de identitate sau permisele auto iar duminica, obiectele cele mai uitate sunt telefoanele sau camerele foto.

Top 5 oraşe din Europa în care se uită obiecte în Uber cel mai des: 1. Londra, 2. Kiev, 3. Varşovia, 4. Bucureşti, 5. Lisabona.

20 obiecte de neuitat şi totuşi uitate în Uber, la nivel global:

1. Un dinte care a căzut din buzunarul pasagerului
2. 22 de torturi Bundt şi o caserolă cu macaroane cu brânză
3. Lichid pentru spălat
4. Un corset nud
5. O parte dintr-un monitor de gleznă
6. O vestă FBI anti glonţ
7. Un răcitor plin cu peşti
8. Creveţi proaspeţi
9. Un poster rulat şi prins cu bandă elastică, având mesajul „Încetează cu deranjul”
10. Un costum de dinozaur pentru Halloween, alături de un cuţit
11. Picioare de iepure
12. O coadă de unicorn şi o pinata
13. Un tablou semnat cu „Frumoasa şi Bestia”, într-o carcasă de plastic
14. Patine cu rotile vintage, farfurii cu model de Crăciun şi un borcan cu prăjituri
15. Husa din blană pentru un scuter pentru genunchi
16. Un capac de toaletă şi un semn de bun venit pentru uşă, în formă de lămâie
17. Un platou cu sushi
18. Un tablou mare cu Kate Middleton şi un tablou mai mic ilustrând moartea
19. O bonetă mică mov
20. Un set de cosmetice pentru baie alături de un sac de cartofi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici