DOCUMENT  Examenul de titularizare a fost suspendat în starea de alertă, chiar înainte de începerea înscrierilor

Concursul naţional de Titularizare 2020 a fost suspendat, potrivit unui Ordin de Ministru semnat de ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

16012 afișări
Imaginea articolului Examenul de titularizare a fost suspendat în starea de alertă, chiar înainte de începerea înscrierilor

BREAKING Examenul de titularizare a fost suspendat cu doar câteva ore înainte de începerea înscrierilor

Concursul naţional de Titularizare 2020 a fost suspendat, potrivit unui Ordin de Ministru semnat azi de Monica Anisie, arată edupedu.ro.

Pe perioada stării de alertă prelungite, se suspendă toate activităţile programate în calendarul de mobilitate al cadrelor didactice.

Vestea vine cu doar câteva ore înainte de startul înscrierilor la examenul de titularizare, prin care cadrele didactice şi-ar fi putut ocupa posturile aferente anului şcolar viitor.

Documentul nu a fost publicat încă în Monitorul Oficial.

Ordinul nr 4549 din 17.06.2020 prevede:

”Pe durata stării de alertă instituită pe întreg teritoriul ţării se suspendă organizarea şi desfăşurarea activităţilor prevăzute la punctul I, subpunctele 12-25 din anexa nr 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare în din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020 2021, aprobată prin Ordinul ministrului Educaţiei şi Cercetării nr. 5259/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Reluarea activităţilor, prevăzute la alineatul (1), se va realiza conform unui calendar aprobat prin Ordinul Ministrului Educaţiei şi Cercetării, după încetarea stării de alertă instituită pe întreg teritoriul ţării.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici