Video Explozia de la staţia de încărcat butelii. Starea victimelor

Toţi cei şapte bărbaţi răniţi în explozia urmată de incendiu de la staţia de îmbuteliere gaz din Ştei sunt internaţi, marţi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, patru dintre ei în stare gravă, la Terapie Intensivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

988 afișări

Potrivit unui comunicat al ISU Bihor transmis, marţi, cauza probabilă a deflagraţiei urmează a fi stabilite după efectuarea cercetărilor de specialitate.

”Cei şapte bărbaţi răniţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 53 de ani, se aflau la Spitalul Clinic Judeţean Oradea. Două din cele trei victime care au suferit arsuri la nivelul membrelor superioare şi al feţei erau internate, cea de-a treia se afla sub supraveghere medicală în Unitatea de Primiri Urgenţe, iar cei patru bărbaţi aflaţi în stare gravă se aflau la secţia de Terapie Intensivă, starea lor fiind staţionară. (...) Incendiul a fost lichidat în jurul orei 22.50, cauza probabilă şi împrejurările determinante ale evenimentului urmând a fi stabilite după efectuarea cercetărilor de specialitate”, se arată în documentul citat.

La locul exploziei de la Ştei au fost mobilizate forţe şi mijloace de intervenţie din întreg judeţul Bihor şi anume un efectiv de 43 de pompieri militari, 2 medici, 3 asistenţi medicali şi 2 ambulanţieri care au intervenit cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială CBRN, două autospeciale de transport personal şi victime multiple, din care una din cadrul ISU Hunedoara, 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 7 ambulanţe SMURD (6 de tip B2 şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă) şi 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bihor.

Şapte persoane au suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe corp, luni seara, în urma unei explozii urmate de incendiu la o staţie de încărcare a buteliilor din localitatea Ştei, judeţul Bihor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici