Explozie într-un bar din Târgovişte: Două persoane au fost rănite

Doi bărbaţi au fost răniţi, joi, în urma unei explozii urmate de un incendiu care a avut loc într-un bar în care se aflau şi aparate de jocuri mecanice din municipiul Târgovişte, primele cercetări ale pompierilor militari arătând că deflagraţia a fost provocată de o acumulare de gaze.

329 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un bar din Târgovişte: Două persoane au fost rănite

Explozie într-un bar din Târgovişte: Două persoane au fost rănite (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, explozia a avut loc în momentul în care vânzătoarea localului a aprins o brichetă.

În acel moment, în bar se aflau şi trei bărbaţi veniţi pentru a verifica aparatele de jocuri mecanice, iar doi dintre aceştia au fost răniţi în deflagraţie.

Cei doi bărbaţi, care sunt răniţi uşor, având arsuri la mâini şi la faţă, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

În urma exploziei, care a fost urmată de un incendiu, plafonul fals din rigips al localului a căzut, iar uşa barului s-a desprins din perete.

La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială, iar focul a fost stins imediat.

Primele cercetări ale pompierilor arată că explozia a fost provocată de o acumulare de gaze de la o instalaţie improvizată între conducta de gaz şi aragazul din local.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţii E.On Gaz, care au oproit furnizarea gazului în bar.

Localul în care a avut loc explozia este situat în spatele Primariei Târgovişte, într-o construcţie aflată în curtea unei case, administratorii barului plătind chirie pentru acel spaţiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici