Explozie la Arad: Doi muncitori au fost răniţi

Doi muncitori au fost răniţi şi au suferit mai multe arsuri, miercuri, în urma unei explozii care a avut loc în municipiul Arad, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Inspectorii de protecţia muncii au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

231 afișări
Imaginea articolului Explozie la Arad: Doi muncitori au fost răniţi

Explozie la Arad: Doi muncitori au fost răniţi

Accindentul a avut loc lângă podul Traian care leagă centrul municipiului Arad de cartierul Aradul Nou.

Muncitorii lucrau pentru o companie de gaze şi efectuau lucrări de sudură la o conductă de gaze în momentul producerii deflagraţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform primelor cercetări, se pare că pe conductă rămăseseră resturi de gaze, care au declanşat explozia.

Cei doi muncitori au suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinior, fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru îngrijiri medicale.

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs accidentul de muncă şi pentru a vedea dacă au fost respectate normele de securitate în muncă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici