Fabrica Arctic Găeşti se închide, după ce 66 de angajaţi au fost depistaţi cu coronavirus. Când se reia producţia?

  • Fabrica Arctic se închide temporar
  • 66 de angajaţi au fost depistaţi cu coronavirus
6161 afișări
Imaginea articolului Fabrica Arctic Găeşti se închide, după ce 66 de angajaţi au fost depistaţi cu coronavirus. Când se reia producţia?

Fabrica Arctic se închide temporar, după ce 66 de angajaţi au fost depistaţi cu coronavirus. Când se reia producţia?

Fabrica Arctic de la Găeşti se va închide temporar, după ce 66 de angajaţi au fost depistaţi cu coronavirus, a anunţat în această seară conducerea companiei. 
 
„La fabrica din Găeşti s-au confirmat 66 de cazuri de Covid-19, în urma unei proceduri de testare iniţiată de compania Arctic, după primul caz raportat pe data de 7 mai. Arctic a luat decizia de a închide fabrica, cu efect imediat. Toti cei confirmaţi pozitiv sunt asimptomatici şi sunt spitalizaţi, sub atenta monitorizare a autorităţilor medicale locale”, scrie în comunicat. 
 
Managementul a anunţat că producţia va fi reluată pe 25 mai. 
 
„Liniile de lăzi frigorifice vor începe producţia pe data de 2 iunie, iar liniile de frigidere pe data de 25 mai. Între timp, fabrica va trece printr-un program intens de dezinfecţie. Toti angajaţii fabricii din Găeşti vor intra în şomaj tehnic pentru întreaga perioadă in care liniile de producţie rămân inchise, iar diferenţa până la salariul net corespunzător fiecarei poziţii va fi acoperită de Arctic”, a mai anunţat compania. 

În comunicat se precizează că angajaţii care au intrat în contact cu persoanele afectate au fost informaţi şi sunt în prezent în autoizolare pentru a reduce răspândirea virusului. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici