Fabrică clandestină de armament lângă Timişoara! Un irakian produce arme semiautomate cu muniţie de război

  • Un irakian şi-a deschis fabrică de arme cu muniţie de război în casă
  • Bărbatul de 46 de ani se folosea de echipamente performante pentru proiectare şi producţie
  • Armele de asalt semiautomate erau fabricate din plastic polimer
13727 afișări
Imaginea articolului Fabrică clandestină de armament lângă Timişoara! Un irakian produce arme semiautomate cu muniţie de război

Poliţiştii au descins în această dimineaţă la mai multe adrese din judeţul Timiş, pentru combaterea traficului ilicit de arme si muniţii.

Vizate au fost şase locuinţe, printre care şi o casă din Dumbrăviţa, în care locuieşte principalul suspect.  Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, cu dublă cetăţenie irakiană-engleză, despre care oamenii legii au informaţii că deţine echipamente performante, cu ajutorul cărora produce arme de foc.

“În urma activităţilor investigative specifice desfăşurate de lucrătorii Direcţiei Arme din I.G.P.R. şi SAESP Timiş, au fost obţinute date cu valoare operativa referitoare la deţinerea de către numitul A.K.M.N.L in vârsta de 46 ani, cetăţean cu dubla cetăţenie irakiana/ engleza, a unor echipamente informatice şi electronice de proiectare 3D cu ajutorul cărora concepe şi printează arme din material plastic/polimer cu caracteristicile armelor letale, cu glonţ, semiautomate”, transmtite IGPR.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta deţine două arme letale de asalt, automate, cu destinaţie militară provenite din contrabandă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici