Facebook şi Instagram revin după o întrerupere globală de peste două ore

Facebook şi Instagram, deţinute de Meta, au devenit funcţionale, marţi, după o întrerupere de peste două ore, cauzată de o problemă tehnică şi care a afectat sute de mii de utilizatori la nivel global, scrie Reuters.

788 afișări
Imaginea articolului Facebook şi Instagram revin după o întrerupere globală de peste două ore

Facebook şi Instagram revin după o întrerupere globală de peste două ore

Numeroşi utilizatori au spus că au fost scoşi de pe Facebook şi Instagram şi că nu au putut să se conecteze.

„Suntem conştienţi de incident şi, în acest moment, nu avem cunoştinţă de nicio activitate cibernetică maliţioasă specifică”, a declarat un purtător de cuvânt al Consiliului Naţional de Securitate al Casei Albe.

În momentul de vârf al întreruperii, au existat peste 550.000 de rapoarte de întreruperi pentru Facebook şi aproximativ 92.000 pentru Instagram, potrivit site-ului Downdetector.com.

„În cursul zilei de astăzi, o problemă tehnică a făcut ca oamenii să aibă dificultăţi în accesarea unora dintre serviciile noastre. Am rezolvat problema ... pentru toţi cei care au fost afectaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone, într-o postare pe X.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
facebook,
instagram,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici