Video Familie din Bucureşti cercetată pentru trafic de heroină

Cei trei membri ai unei familii din Capitală, inclusiv un minor, sunt suspectaţi de trafic de heroină, părinţii băiatului fiind arestaţi preventiv, în urma unei anchete care a durat două luni, informează Poliţia Română.

47 afișări

Poliţiştii antidrog au percheziţionat locuinţa familiei din Bucureşti, miercuri dimineaţă, după care i-au condus pe cei trei la sediul DIICOT pentru audieri, se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliţiei Române.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au confiscat aproximativ 10 grame de heroină, aproape 2.500 de lei despre care sunt informaţii că provin din traficul de droguri, un cântar electronic de precizie şi diferite materiale folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor, existând suspiciuni ca sunt purtătoare de urme ale acestor substanţe.

Membrii reţelei - D.D. (33 de ani), D.T. (32 de ani) şi D.M. (15 ani) - au fost audiaţi şi joi, instanţa emiţând mandate de arestare preventivă pe numele părinţilor, iar pentru băiatul minor s-a dispus cercetarea în libertate.

Potrivit rezultatelor anchetei, care a durat două luni, soţii D. D. şi D. T. procurau kilograme de heroină pe care le porţionau şi le videau dealerilor de cartier sau direct către consumatori. Cei doi îşi foloseau fiul pentru a transporta, a distribui sau a vinde heroină.

Conform legii, folosirea minorilor în infracţiuni la regimul stupefiantelor constituie circumstanţe agravante.

Poliţiştii de la Crimă Organizată continuă activităţile în acest dosar, pentru identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor membrilor reţelei, precum şi pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici