Familiile evacuate din casele naţionalizate din sectorul 4 au primit locuinţe noi

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedione, a repartizat, luni, 61 de locuinţe pentru familiile evacuate din casele naţionalizate, în zona Drumul Creţeştilor, urmând ca până la 15 februarie 2009, alte 118 familii să primească locuinţe noi.

38 afișări
Imaginea articolului Familiile evacuate din casele naţionalizate din sectorul 4 au primit locuinţe noi

Familiile evacuate din casele naţionalizate din sectorul 4 au primit locuinţe noi

Potrivit autorităţilor locale de sector, blocurile în care sunt locuinţele repartizate au fost achiziţionate în anul 2002, în total, în cele două clădiri fiind 231 de garsoniere şi trei apartamente a câte două camere.

"Investiţiile au costat peste 22 de miliarde de lei vechi, pentru fiecare bloc în parte, finisajele interioare au ajuns la un cost de 380 de euro pe metru pătrat, iar cele pentru reţelele noi de apă şi canal, precum şi branşamentul la curentul electric se ridică la peste patru miliarde de lei vechi", precizează într-un comunicat de luni Primăria Sectorului 4.

"Prioritar în următoarea perioadă este să demarez lucrările pentru mansardarea acestor două blocuri şi construcţia altora noi, pentru cei ce se află pe drumuri astfel încât până pe 15 februarie 2009, alte 118 familii să se mute în blocul F3", a declarat primarul sectorului 4, citat în comunicat.

Chiriile pentru fiecare familie în parte "vor fi modice", urmând a fi stabilite de Consiliul Local al Primăriei Sectorului 4.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici