Fane Căpăţână, arestat preventiv pentru înşelăciune şi falsificare de bani

Judecătoria Cornetu l-a arestat pe Ştefan Dinu, zis Fane Căpăţână, pentru înşelăciune şi falsificare de bani, instanţa a emis, vineri, un mandat pentru 29 de zile.

161 afișări
Imaginea articolului Fane Căpăţână, arestat preventiv pentru înşelăciune şi falsificare de bani

Fane Căpăţână, arestat preventiv pentru înşelăciune şi falsificare de bani

Poliţiştii de la Crimă Organizată Ilfov îl ridicaseră, joi dimineaţă, pe Fane Căpăţână pentru cercetări, acesta fiind acuzat de mai multe infracţiuni, printre care cele de înşelăciune şi falsificare de bani.

Anchetatorii au percheziţionat, joi, şi locuinţa unui presupus complice al lui Fane Căpăţână, Ion Gheorghe, zis Ramiro, din Capitală. Potrivit surselor citate, procurorii nu vor cere instanţei arestarea preventivă a acestuia, care se află internat în spital.

În urma percheziţiilor, de la domiciliile lui Ştefan Dinu (40 de ani) şi a lui Gheorghe Ion (37 de ani), ambii din Bucureşti, au fost confiscate o legitimaţie de poliţie falsă, un girofar şi un baston reflectorizant, asemănătoare cu cele folosite de poliţie, precum şi 4.900 de euro.

Potrivit unui comunicat de joi al Poliţiei Române, cei doi sunt suspectaţi că au înşelat mai multe persoane, oprind maşini în trafic şi arătând şoferilor o legitimaţie falsă de poliţie. Ei ar fi obţinut, astfel, peste 2.000 de lei. În plus, ei mai sunt cercetaţi pentru plasare de bancnote false pe piaţă.

Pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite, până în prezent, cinci dosare penale, pentru punerea în circulaţie de monedă contrafăcută, înşelăciune, uzurpare de calităţi oficiale şi furt calificat, a precizat Poliţia Română.

Biroului de presă al Poliţiei Române anunţa, joi dimineaţă, că Fane Căpăţână a fost ridicat în cadrul operaţiunii "Logan", în care două persoane sunt cercetate pentru falsificare şi plasare de monedă contrafăcută, înşelăciune, asumare de calităţi oficiale şi furt calificat.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici