FCSB a câştigat procesul cu CSA Steaua. Ce se va întâmpla cu marca ”Steaua Bucureşti”

FCSB a câştigat o bătălie importantă în procesul cu CSA Steaua. Curtea de Apel Bucureşti a decis, joi, 25 aprilie, că Armata a fost decăzută din drepturile de folosinţă a mai utiliza mărcile "Steaua Bucureşti", "CS Steaua 1947-1967" şi "Steaua".

5108 afișări
Imaginea articolului FCSB a câştigat procesul cu CSA Steaua. Ce se va întâmpla cu marca ”Steaua Bucureşti”

FCSB a câştigat procesul cu CSA Steaua. Ce se va întâmpla cu marca ”Steaua Bucureşti”

Totuşi, echipa lui Gigi Becali nu se poate bucura prea mult. CSA Steaua deţine încă marca notorie, cea pentru care se războiesc, de fapt, cele două părţi.

Prezentăm mai jos decizia Curţii de Apel:

”Soluţia pe scurt: Evocând fondul, după anularea cu reţinere: Admite în parte acţiunea. Constată decăderea pârâtei Clubul Sportiv al Armatei Steaua din drepturile conferite asupra mărcilor înregistrate: MN 26915 STEAUA BUCUREŞTI, MN 63179 CS STEAUA 1947 -1967, MN 63180 – STEAUA, MN 63287 – A, pentru toate produsele şi serviciile pentru care ele sunt înregistrate. Respinge în rest acţiunea ca neîntemeiată. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 20.411 lei cu titlu de cheltuieli de judecată proporţional cu admiterea în parte a acţiunii. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare, ce se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronun?ată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 25.04.2019.
Document: Hotarâre 25.04.2019”, se arată pe documentul postat pe site-ul portal.just.ro

Astfel, dintre cele patru mărci câştigate de FCSB astăzi nu se află şi cea notorie, care va rămâne la CSA Steaua. De asemenea, CSA Steaua va trebui să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 20.411 lei către FCSB, au hotărât magistraţii, după ce reprezentanţii clubului lui Gigi Becali au solicitat să le fie plătită suma de 90.000 de lei.

CSA Steaua poate face recurs la această decizie. Marca notorie a Stelei, cea pentru care a pornit acest război dintre CSA Steaua şi FCSB, are numarul 72827.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici