Femeia acuzată că a sechestrat şi violat un taximetrist, cercetată în stare de libertate

Femeia acuzată că, beată fiind, a sechestrat, ameninţat şi violat un taximetrist din Tulcea a fost audiată, luni, de procurorii tulceni, care au decis cercetarea ei în stare de libertate, însă au dispus în cazul ei măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

942 afișări
Imaginea articolului Femeia acuzată că a sechestrat şi violat un taximetrist, cercetată în stare de libertate

Femeia acuzată că a sechestrat şi violat un taximetrist, cercetată în stare de libertate (Imagine: Shutterstock)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuita Luminiţa Perijoc, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi tentativă de omor.

"Ca urmare a externării acesteia din spital, procurorii au procedat luni, la audierea învinuitei Luminiţa Perijoc, context în care s-a dispus faţă de învinuită măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile", precizează Ministerul Public.

În noaptea de 22 spre 23 august 2012, aflată în stare de ebrietate, învinuita a invitat în apartamentul în care locuieşte singură pe partea vătămată Nicolae S. (taximetrist), căreia îi solicitase în mod repetat în acea zi să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări şi, ameninţându-l cu un cuţit, l-a obligat să întreţină cu ea relaţii sexuale, iar când acesta a încercat să iasă din locuinţă, i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona capului.

"Expertiza psihiatrică efectuată în cauză a concluzionat că învinuita prezenta o intoxicaţie alcoolică acută şi discernământ prezent la momentul comiterii faptelor", spune sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici