Femeia din Galaţi care şi-a omorât în bătaie fetiţa de 9 ani, încă 30 de zile de arest

Femeia din Galaţi acuzată că şi-a omorât în bătaie fetiţa de 9 ani a primit încă 30 de zile de arest.

268 afișări
Imaginea articolului Femeia din Galaţi care şi-a omorât în bătaie fetiţa de 9 ani, încă 30 de zile de arest

Femeia din Galaţi care şi-a omorât în bătaie fetiţa de 9 ani, încă 30 de zile de arest

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au admis, joi, propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, cu privire la Vasilache Eugenia.

Arestul preventiv a fost prelungit cu încă 30 de zile, începând din 2 martie.

Decizia poate fi contestată în termen de 48 ore de la comunicare.

Fetiţa de 9 ani, elevă în clasa a III-a, a murit în urma unor bătăi crunte aplicate de propria mamă, suportate 5 zile la rând, între 26 şi 30 ianuarie. Pe trupul ei medicii legişti au găsit leziuni grave şi arsuri. Şi surorile ei mai mici aveau urme ale mai multor lovituri.

Recent, ANPDCA anunţa, după ce fetiţa de 9 ani a murit, supusă la un tratament violent la în familie, de către mamă şi rudele acesteia, că echipa de control a găsit multiple deficienţe în instrumentarea cazului fetiţei şi a celor două surori ale acesteia la DGASPC Galaţi şi al serviciului de asistenţă socială din Primăria Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici