Femeie cercetată într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 200.000 de lei

O femeie de 32 de ani este cercetată într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 200.000 de lei. Poliţiştii au făcut, în acest dosar, miercuri dimineaţa, patru percheziţii.

994 afișări
Imaginea articolului Femeie cercetată într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 200.000 de lei

Femeie cercetată într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 200.000 de lei

Miercuri dimineaţa, poliţiştii au făcut patru percheziţii la sediul unei societăţi şi locuinţele mai multor persoane fizice din municipiul Bucureşti şi judeţul Mehedinţi.

Din cercetările efectuate a reieşit că, în perioada ianuarie 2019 – septembrie 2022, o femeie de 32 de ani ar fi evidenţiat în actele contabile cheltuieli care nu ar fi avut la bază operaţiuni reale, respectiv prestări de servicii, în baza a 259 de facturi, în valoare totală de 1.300.000 de lei.

Astfel, ar fi cauzat bugetului consolidat al statului un prejudiciu de 237.037 de lei.

Ulterior, în scopul sustragerii de la urmărirea penală, femeia ar fi transmis fictiv părţile sociale deţinute către o altă firmă administrată de un cetăţean de 45 de ani din spaţiul extracomunitar.

Femeia este dusă miercuri la audieri, în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală în formă continuată şi transmiterea fictivă a părţilor sociale.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici