Femeie de 70 de ani, găsită îngheţată pe treptele unui imobil din curtea unei rude

O femeie în vârstă de 70 de ani, din localitatea Valea Oanei, judeţul Vaslui, a fost găsită îngheţată, duminică după-amiază, pe treptele unui imobil din curtea unei rude la care fusese în vizită, ultima dată fiind văzută în viaţă sâmbătă seară, când a plecat spre casă.

304 afișări
Imaginea articolului Femeie de 70 de ani, găsită îngheţată pe treptele unui imobil din curtea unei rude

Femeie de 70 de ani, găsită îngheţată pe treptele unui imobil din curtea unei rude

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bătrâna a plecat spre casă, sâmbătă seară, de la o rudă la care fusese în vizită în aceeaşi localitate, fără a fi însoţită până la poartă de către gazdă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În cursul după-amiezii de duminică, femeia a fost găsită moartă de către un fiul său, sub zăpadă, lângă un imobil în construcţie din aceeaşi curte a rudei la care fusese în vizită.

„Există posibilitatea ca victima, având în vedere că era noapte afară, să fi căzut în gol pe o treaptă pe care nu a observat-o la respectivul imobil, fără ca apoi să se mai poată ridica pentru a merge spre casă sau pentru a cere ajutor. Fiul său a început să o caute încă de sâmbătă seară, prin unele localuri din sat, însă a renunţat atunci, gândindu-se că poate a rămas peste noapte la ruda la care a fost în vizită. Urmează efectuarea necropsiei de către medicii legişti şi stabilirea exactă a cauzei decesului”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Femeia de 70 de ani, găsită moartă în localitatea Valea Oanei, este cea de-a patra persoană găsită îngheţată sub zăpadă în ultimele patru zile la nivelul judeţului Vaslui. Tot duminică, un bărbat de 44 de ani a fost găsit mort în faţa unui magazin din localitatea Ciortolom, ultima dată fiind văzut în viaţă sâmbătă seara, de către un consătean de la care plecase spre casă. De asemenea, la mijlocul acestei săptămâni, un alt bărbat, de 71 de ani, a fost găsit mort de frig pe un câmp din comuna Arsura, iar sâmbătă, o femeie de 56 de ani, din localitatea Frasinu, a fost găsită îngheţată tot pe un câmp din apropierea satului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici