Femeie din Capitală, ameninţată de un bărbat care a intrat pe geam

O femeie din Capitală este ţinută ostatică de un bărbat care a intrat pe geam şi o ameninţă cu violenţa. Nu este prima dată când acestea o ameninţă pe bucureşteancă, însă de această dată individul refuză să iasă din locuinţă. O echipă de negociatori este la faţa locului.

1177 afișări
Imaginea articolului Femeie din Capitală, ameninţată de un bărbat care a intrat pe geam

Femeie din Capitală, ameninţată de un bărbat care a intrat pe geam

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 18 Poliţie a fost sesizată, luni dimineaţa, la 5.55 de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuinţa unei femei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, care au constatat cele sesizate şi au început cercetarea la faţa locului.

Ulterior, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă.

Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi ameninţat-o pe femeie şi în alte situaţii cu acte de violenţă.

Astfel, la faţa locului s-a deplasat echipa din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi o echipă de negociatori.

La acest moment activităţile sunt în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici