Femeie găsită moartă pe stradă cu muşcături de animale pe corp. Poliţiştii din Prahova au deschis dosar penal

Poliţiştii din Prahova au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul femeii care a fost găsită moartă pe stradă, cu muşcături de animale pe corp. Primarul din Mizil declară că toţi câinii comunitari vor fi ridicaţi de pe străzi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2028 afișări
Imaginea articolului Femeie găsită moartă pe stradă cu muşcături de animale pe corp. Poliţiştii din Prahova au deschis dosar penal

Femeie găsită moartă pe stradă, în judeţul Prahova, cu muşcături de animale pe corp

Localnicii din Mizil sunt speriaţi şi declară că femeia a fost sfâşiată de câinii comunitari. Ei afirmă că nimeni nu a luat nicio măsură, deşi au anunţat autorităţile despre faptul că în zonă sunt mulţi câini.

Copiii care merg la şcoală nu au curajul să treacă pe stradă, le este frică de câini. Câinii au fost aduşi aici din alte localităţi şi nu s-a făcut nimic”, a declarat o localnică.

Primarul oraşului Mizil, Silviu Negraru, a declarat, joi, că toţi câinii comunitari vor fi ridicaţi de pe străzi. Adăpostul de câini din localitate a fost închis anul trecut, dar primarul spune că a încheiat un contract cu o firmă de ecarisaj.

“Angajaţii firmei de ecarisaj cu care avem contract vor fi aici zi de zi, până când adunăm toţi câinii din oraş”, a declarat edilul.

În plus, acesta spune că Poliţia locală va patrula mai mult pentru a monitoriza câinii aduşi din alte localităţi şi lăsaţi la marginea oraşului.

Sunt foarte mulţi câini. Până acum nu au fost evenimente”, a spus Negraru.

La rândul lor, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

O femeie fără adăpost din Mizil, în vârstă de 52 de ani, a fost găsită, joi dimineaţă, moartă pe stradă, cu muşcături de animale pe corp. ”Era moartă, cu faţa în jos şi plină de muşcături. Probabil câinii au muşcat-o. E posibil să fi căzut pe stradă şi apoi să fi fost atacată. Noi am chemat medicii legişti”, declara, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă.

La rândul său, directorul medical la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie, a declarat că femeia prezenta multiple plăgi muşcate, chiar sfâşiate, la nivelul întregului corp.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti unde, în urma necropsiei, se va stabili dacă femeia a murit după ce a fost atacată de animale sau înainte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici