Femeie gravidă, bătută cu pumnii şi picioarele de soţ. Bărbatul a chemat ambulanţa după 7 ore, iar copilul s-a născut mort

Un bărbat din localitatea ieşeană Stolniceni Prăjescu şi-a bătut cu pumnii şi picioarele soţia gravidă în luna a opta. Bărbatul a chemat ambulanţa abia după 7 ore, iar femeia a născut copilul mort. Bărbatul de 37 de ani a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat.

3970 afișări
Imaginea articolului Femeie gravidă, bătută cu pumnii şi picioarele de soţ. Bărbatul a chemat ambulanţa după 7 ore, iar copilul s-a născut mort

Un bărbat şi-a bătut soţia gravidă şi a chemat ambulanţa după şapte ore

Conflictul dintre cei doi soţi din localitatea Stolniceni Prăjescu, judeţul Iaşi, a avut loc la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Potrivit procurorilor, după ce a băut, bărbatul de 37 de ani şi-a lovit soţia, care era gravidă în luna a opta, de mai multe ori cu pumnii peste faţă, cap şi peste corp.

„În jurul orei 18.00, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, inculpatul, în vârstă de 37 ani, a iniţiat un atac asupra soţiei sale, însărcinată în luna a VIII-a, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii peste faţă, cap şi peste corp, precum şi cel puţin şase lovituri cu picioarele în abdomen, ceea ce i-a cauzat nenumărate leziuni – echimoze, tumefacţii, plăgi – la nivelul feţei şi capului, membrelor superioare, abdomenului, coapselor, gambei şi genunchilor, fractură de piramidă nazală, luxaţie de cot stâng, dar a şi declanşat naşterea fătului mort, din cauza hemoperitoneului, consecinţă a plăgii hepatice, toate acestea fiind leziuni grave care i-au pus viaţa în primejdie persoanei vătămate", a declarat Mihaela Apostol, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul a avut intenţia de a ucide, acest lucru rezultând din multitudinea loviturilor şi a intensităţii, dar şi din obiectele pe care le-a folosit ca să o lovească pe femeie.

Procurorul criminalist a stabilit şi faptul că bărbatul şi-a abandonat soţia care sângera puternic, „fără a-i acorda ajutor sau a cere ajutor pentru ea, ci, dimpotrivă, spunându-i că singura variantă ar fi fost păstrarea secretului agresiunii şi convieţuirea în continuare, intervenţia unei ambulanţe fiind solicitată după aproximativ 7 ore".

Bărbatul a fost arestat preventiv, iar luni a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici