Fereşte-te de virusuri cu mai puţin de 2 lei. Cum poţi deveni propriul furnizor de măşti sanitare | VIDEO

  • Femeia a cerut indicaţii farmaciştilor şi a creat singură măştile de protecţie.
  • Materialele necesare pentru o astfel de mască nu costă mai mult de 2 lei.
  • Măştile de protecţie sunt aproape imposibil de găsit acum şi sunt vândute la preţuri enorme.
22286 afișări
Imaginea articolului Fereşte-te de virusuri cu mai puţin de 2 lei. Cum poţi deveni propriul furnizor de măşti sanitare | VIDEO

Fereşte-te de virusuri cu mai puţin de 2 lei. Cum poţi deveni propriul furnizor de măşti sanitare | VIDEO

Rodica îşi creşte singură cei doi copii. Pentru că vrea să îi ştie în siguranţă, în timpul pandemiei de coronavirus, a vrut să le cumpere măşti de protecţie. „Am fost la farmacii şi nu am găsit măşti. În perioada asta nu se găsesc nicăieri. Având o maşină electrică de cusut, m-am gândit să fac eu pentru a-mi proteja familia.”
 
Înainte să se apuce de treabă, femeia a cerut indicaţii din partea farmacistelor – ce materiale trebuie folosite pentru ca masca să fie eficientă. „Am pus două straturi, unul de faşă elastică şi celălalt de pansament steril. si 3 pense.”
 
Dacă te descurci cu o maşină de cusut, o astfel de masca e gata în doar cinci minute. Materialele pentru o astfel de mască te costă mai puţin de 2 lei. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici