Fetiţă ascunsă de mamă sub haine pentru a fi scosă ilegal din ţară, descoperită la Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac (Arad) au depistat, la sfârşitul săptămânii trecute, o fetiţă în vârstă de cinci ani ascunsă sub o geacă într-un autoturism, mama ei intenţionând să o scoată ilegal din România pentru că nu avea documente de călătorie.

496 afișări
Imaginea articolului Fetiţă ascunsă de mamă sub haine pentru a fi scosă ilegal din ţară, descoperită la Vama Nădlac

Fetiţă ascunsă de mamă sub haine pentru a fi scosă ilegal din ţară, descoperită la Vama Nădlac (Imagine Liviu Chirica / Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, arată, într-un comunicat de presă transmis luni, că la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un bărbat în vârstă de 44 ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism.

În maşină se mai afla Ioana D., în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Bucureşti.

Cu ocazia controlului autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în spatele scaunului şoferului, acoperită cu o geacă, o fetiţă în vârstă de 5 ani.

Mama fetiţei le-a spus poliţiştilor că a recurs la această metodă deoarece nu are documente de călătorie valabile pentru copil şi dorea să ajungă cu fetiţa în Italia.

Atât mama fetiţei, cât şi bărbatul care conducea maşina sunt cerceraţi acum pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici