Fetiţă de 1 an şi 6 luni, diagnosticată cu gripă. A fost transportată la un spital din Bucureşti

O fetiţă de un an şi jumătate din Buzău a fost transferată, marţi, la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti după ce, în urma testului rapid, s-a confirmat că are gripă de tip A, transmite corespondentul MEDIAFAX.

493 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 1 an şi 6 luni, diagnosticată cu gripă. A fost transportată la un spital din Bucureşti

Fetiţă de 1 an şi 6 luni, din Buzău, diagnosticată cu gripă. A fost transportată la un spital din Bucureşti

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au transmis că fetiţa a fost adusă la spital de către părinţi.

Prezenta simptome specifice gripei, şi anume tuse şi febră.

„În această dimineaţă (marţi n.r.) la UPU Pediatrie, unui copil în vârstă de 1 an şi 6 luni, din Buzău, i s-a confirmat gripa de tip A, în urma testului rapid efectuat”, au spus sursele citate.

Copilul a fost evaluat de medic care apoi a considerat că trebuie transferat la Spitalul „Matei Balş” din Capitală.

Fetiţa nu era vaccinată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici