Fetiţă de 10 ani din Dâmboviţa, rănită la şcoală după ce peste ea a căzut un dulap

O fetiţă de 10 ani a fost rănită, luni, după ce un dulap a căzut peste ea la o şcoală din Cojasca, judeţul Dâmboviţa. Copila este conştientă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

393 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 10 ani din Dâmboviţa, rănită la şcoală după ce peste ea a căzut un dulap

Fetiţă de 10 ani din Dâmboviţa, rănită la şcoală după ce peste ea a căzut un dulap

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, fata s-a urcat pe dulap pentru a lua un joc, moment în care dulapul a căzut şi copila a fost prinsă sub el.

„Din primele date, o fetiţă de 10 ani, care se afla în incinta unei unităţi de învăţământ, a fost rănită după ce un dulap ar fi căzut peste ea. A fost transportată la Spitalul din Târgovişte, conştientă”, arată sursa citată.

Fetiţa participa la programul de after school desfăşurat în intervalul orar 12-16.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi au început o anchetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici